TERMENI SI CONDITII

Bun venit pe adminimopro.ro! Utilizarea acestui site web și a serviciilor noastre este guvernată de acești termeni și condiții. Accesarea și utilizarea site-ului web adminimopro.ro implică acceptarea dumneavoastră necondiționată a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site web.

 1. Drepturile de autor 1.1. Conținutul site-ului web adminimopro.ro este protejat de drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau transmiterea oricărei părți a acestui site web fără permisiunea noastră scrisă. 1.2. Toate mărcile și logo-urile de pe site-ul web adminimopro.ro sunt proprietatea noastră sau a terților noștri și nu pot fi utilizate fără permisiunea noastră scrisă.
 2. Condiții de utilizare 2.1. Accesul și utilizarea site-ului web adminimopro.ro sunt permise numai în scopuri legale și în conformitate cu acești termeni și condiții. 2.2. Utilizarea site-ului web adminimopro.ro nu trebuie să afecteze integritatea și securitatea acestuia sau a altor site-uri web conectate sau interconectate prin intermediul acestuia. Utilizatorii sunt interziși să efectueze orice încercare de a accesa datele altor utilizatori, să afecteze funcționarea site-ului web sau să acceseze orice alt sistem sau rețea în legătură cu site-ul web. 2.3. Utilizarea site-ului web adminimopro.ro în alte scopuri decât cele permise de acești termeni și condiții este interzisă. 2.4. Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul la site-ul web adminimopro.ro pentru orice utilizator care încalcă acești termeni și condiții.
 3. Limitarea răspunderii 3.1. Site-ul web adminimopro.ro și conținutul său sunt furnizate „ca atare”, fără nicio garanție, expresă sau implicită. Nu garantăm că site-ul web adminimopro.ro va fi disponibil în mod neîntrerupt sau fără erori și nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice pierdere sau daună cauzată de utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul web sau conținutul său.3.2. Responsabilitatea utilizatorilor Utilizatorii site-ului adminimopro.ro sunt responsabili de orice activitate efectuată prin intermediul contului lor. Ei sunt, de asemenea, responsabili pentru păstrarea confidențialității datelor de conectare și a parolelor asociate conturilor lor. În cazul în care utilizatorii suspectează că parolele lor au fost compromise, aceștia trebuie să ia imediat măsuri pentru a schimba parola respectivă și pentru a notifica adminimopro.ro cu privire la orice utilizare neautorizată a contului lor.
  1. Politica de confidentialitate 4.1. Informațiile colectate Pentru a oferi servicii și funcționalități optime utilizatorilor, putem colecta anumite informații personale. Aceste informații includ, dar nu se limitează la: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa poștală și alte informații relevante.

  4.2. Utilizarea informațiilor colectate Informațiile colectate de la utilizatori sunt utilizate pentru a furniza servicii și funcționalități optime. Aceste informații pot fi utilizate și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a personaliza serviciile noastre.

  4.3. Protecția informațiilor personale Adminimopro.ro se angajează să protejeze informațiile personale ale utilizatorilor săi. Nu vom divulga, vinde sau închiria informațiile personale ale utilizatorilor către terțe părți, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a furniza servicii sau funcționalități specifice.

  1. Legături (a) Acest site poate conține legături la alte site-uri web. Aceste legături sunt furnizate numai pentru ușurința utilizatorului și nu reprezintă un semn de aprobare sau recomandare a produselor și/sau informațiilor găsite pe acele site-uri. (b) Ne rezervăm dreptul de a retrage orice legătură de pe acest site oricând și fără preaviz.
  2. Dispoziții Generale (a) Acesti Termeni și Condiții se supun legilor statului și se interpretează în conformitate cu acestea. (b) Prin folosirea acestui site, sunteți de acord să fiți supus jurisdicției exclusive a Curții de Justiție a statului și să acceptați competența acesteia în cazul oricărei dispute legate de acest site sau de acesti Termeni și Condiții.
   1. Modificări ale termenilor și condițiilor

   7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții oricând, prin actualizarea acestei pagini web. Este responsabilitatea dvs. să verificați această pagină web periodic pentru a vă asigura că sunteți de acord cu orice modificări ale acestor termeni și condiții.

   7.2. Prin utilizarea continuă a site-ului web adminimopro.ro după orice modificări ale acestor termeni și condiții, sunteți de acord să fiți obligat de aceste modificări.

   1. Limitări de vârstă

   8.1. Accesul și utilizarea site-ului web adminimopro.ro sunt permise numai persoanelor care au cel puțin 18 ani sau care au obținut acordul părinților sau tutorelui lor legal.

   8.2. Ne rezervăm dreptul de a solicita dovezi ale vârstei utilizatorilor site-ului web adminimopro.ro.

   1. Contact

   9.1. Dacă aveți întrebări, comentarii sau reclamații referitoare la site-ul web adminimopro.ro sau la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa [adresa de e-mail], sau prin poștă la adresa [adresa poștală].

   9.2. Vom face eforturi rezonabile pentru a răspunde la orice solicitare într-un timp util.

   1. Concluzie

   10.1. Prin accesarea și utilizarea site-ului web adminimopro.ro, sunteți de acord să fiți obligat de acești termeni și condiții.

   10.2. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site web.

   10.3. Vă mulțumim pentru utilizarea site-ului web adminimopro.ro!

www.smartgroup.rogravmet.roanitavivart.roadminimopro.rowebdevelop.romedalion-animale.rocelule-solare.rometal-cut.rodmlelectric.ro